• 070 8918462

Aangeboden - administratiekantoor in de regio Amersfoort

Administratiekantoor, goed gespreide portefeuille, kwalitatieve dienstverlening, reeds jaren actief

Beschrijving

Een kleinschalig administratiekantoor, op zoek naar een branchegenoot om de klantenportefeuille over te nemen. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een no nonsens-cultuur. De werkzaamheden worden nu deels door de ondernemer zelf en deels door een medewerkster uitgevoerd. Vanuit een gehuurde kantoorruimte op een prima bereikbare locatie.

Portefeuille

De klantenportefeuille is opgebouwd uit +/- 70 klanten (ZZP, MKB, BV’s, verloningen enz.) kent een stabiele en meerjarige omzetomvang van circa € 120.000 exclusief btw op jaarbasis en heeft een goede spreiding over de diverse en dikwijls trouwe klanten. Het klantverloop over de jaren is beperkt en het kost weinig moeite om de portefeuille gevuld te houden. Administraties worden gevoerd in Exact Online, zijn up-to-date bijgewerkt en voorzien van een compleet dossier inclusief overdrachtsdocumenten met daarin alle relevante informatie. De gehele portefeuille is door 1 FTE prima uitvoerbaar.

Voorkeur

De voorkeur gaat uit naar een directe overdracht van de gehele portefeuille waarbij de huidige ondernemer nog een beperkte periode beschikbaar is om de overdracht te begeleiden. Er bestaan geen verplichtingen tot het overnemen van personeel dan wel het voortzetten van de activiteiten op de bestaande kantoorlocatie. Indien gewenst is dit wel bespreekbaar.

Reden verkoop

De eigenaar heeft tevens belangen in andere ondernemingen (niet in de administratieve sector) en wil daar meer tijd en aandacht aan besteden. Overdracht van de klantenportefeuille is dan ook gewenst.

Geschikt voor

De klantenportefeuille is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen dan wel eventuele leemtes in één klap te vullen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

De verkoopprocedure.

Interesse in uw kansen en u wenst meer informatie neem dan contact op met onze intermediair.

Bert Calatz

NoReJa advies bv

06 3948 6582

Na een eerste kennismaking, waarin nog geen specifieke details gedeeld worden, bepalen we gezamenlijk of verder praten nuttig is. Indien zo zal er een NDA (geheimhoudingsovereenkomst) getekend worden en kunnen vervolggesprekken gaan plaatsvinden.

©NoReJa advies bv - 2018