Overname portefeuilles

Intermediair tussen beide partijen.

Overname portefeuilles

Het ene kantoor heeft de wens haar klantenkring uit te breiden, terwijl de ander deze juist aanbiedt. Als intermediair staat NoReJa advies tussen beide kantoren. Een duurzame overgang voor beide partijen is daarbij de insteek. 

 

Verkoop van portefeuilles is een actueel thema in de administratie en accountancy-sector. Veel kantoren zien dit als een korte manier om de klantenkring uit te breiden. Een indruk die erg logisch is. Maar onze ervaring is wél dat deze weg het aankopende kantoor uiteindelijk voor een aantal uitdagingen stelt: 

 

  • Hoe verzekert het kantoor zich van de kwaliteit van het bestand?
  • Hoe blijven klanten behouden ondanks overstap op een andere werkwijze, bijv. geautomatiseerd? 
  • Hoe creëert het kantoor de ervaring van optimale bediening voor zowel de huidige als nieuwe klantenkring? 

 

Expertise in de administratie-branche

Vanuit onze expertise zorgen wij dat de verkoop van klantportefeuilles leidt tot blijvend succes. Iedereen uit de schakel moet de verkoop van portefeuilles uiteindelijk positief  ervaren. Dat geldt voor de verkopende partij, het kantoor dat de portefeuille heeft uitgebreid en eigenlijk vooral op de eerste plaats de klant zelf.

Salesproces

Interesse in jouw kansen?, dit zijn de stappen.

Stap 1 - Neem contact op

 

De eerste stap is het opnemen van contact. Dat kan per mail door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan na ontvangst contact met je op. Maar je kan ook zelf direct bellen. Want de beller is sneller.

 

Bel dan naar: 070-7999 420

 

Hoe dan ook, gebeld zal er altijd worden. Tijdens dit telefoongesprek inventariseren wij eerst globaal wensen en mogelijkheden. Er volgen dan twee opties.

 

Onvoldoende raakvlakken. Het stopt hier.

Voldoende raakvlakken. We gaan kennismaken.

Dus, bellen naar 070 - 7999420 of vul onderstaand je gegevens in en wij bellen terug.

Kennis kost?

Wat kost het? Bij menig acquisitiegesprek één van de eerste vragen. Maar wat het kost is niet zo relevant, wat het oplevert des te meer. Daarom bij ons value based pricing.  

Kennis maken?

De snelste manier om te ontdekken of wij waardevol voor elkaar kunnen zijn is door contact op te nemen. De beller is sneller maar mailen kan ook. Dan nemen wij daarna contact op.

Kennis delen!

NoReJa advies is initiatiefnemer van het kennisplatform Business voor Boekhouders. Tips en adviezen voor boekhouder en administratiekantoor over het realiseren van groei.
©NoReJa advies bv - 2018