• 070 8918462

Lean management

Verbeter het bedrijfsresultaat door verspilling te elimineren.

Lean management

Focus op verspilling, first time right, verlagen doorlooptijden, ononderbroken procesflow, continu verbeteren, toename bedrijfsresultaat. Holle frases of ook van toepassing op het salesproces?

De vraag stellen is hem beantwoorden, want sales is een proces en processen kunnen altijd efficiënter. Lean management, het is geen rocket science. Denk bij alles wat je doet, wat heeft mijn klant hieraan? Voegt het klantwaarde, doe het. Is het verspilling, laat het.  

Heb jij inzichtelijk en doe je al aan;

 • Eenduidig vastleggen van gegevens.
  Stel vast en leg vast wat je minmaal nodig hebt om de volgende stap te kunnen zetten. Als het om klantgegevens gaat hou dan ook rekening met de AVG eisen.
 • Weet welke acties wanneer nodig zijn.
  De drie J's. De juiste vragen aan de juiste personen op het juiste moment. 
 • Meten van doorlooptijden en conversies.
  Hoelang en hoe vaak ben je actief om een lead te oormerken als aspirant klant. Om een aspirant klant te oormerken als bijna klant en tenslotte te promoveren naar klant? En hoeveel vallen er af, en waarom?
 • Inzicht efficiëntie procesflow.
  Kortom, hoe efficient is jouw procesflow en waar zijn verbeteringen mogelijk?

Heb je dit inzichtelijk maar denk je dat het beter kan?, vraag het ons.
Heb je dit nog niet inzichtelijk maar zie je de waarde?, wij kunnen helpen.
Salesproces

Lean management resulteert in een schaalbaar en herhaalbaar (sales) proces. De basis voor duurzame groei.

Interesse in jouw kansen?, dit zijn de stappen.

Stap 1 - Neem contact op

De eerste stap is contact opnemen. Dat kan per mail door onderstaand formulier in te vullen, wij zullen dan na ontvangst contact met je opnemen. Maar je kan ook zelf direct bellen. Want de beller is sneller.

Bel dan naar 070 - 8918462

Hoe dan ook, gebeld zal er altijd worden. Tijdens dit telefoongesprek zal reeds een eerste globale inventarisatie plaatsvinden van wensen en mogelijkheden. Er volgen dan twee opties.

 1. Onvoldoende raakvlakken. Het stopt hier.
 2. Voldoende raakvlakken. We gaan kennismaken.


Dus, bellen naar 070 - 8918462 of vul onderstaand je gegevens in en wij bellen terug.

 

Onze aanpak is te oormerken als no-nonsense en resultaatgericht. Verwacht geen dikke rapporten, eindeloze trainingen of workshops. Wij gaan voor de oplossing die het best past bij de gegeven situatie. En die oplossing is dikwijls eenvoudiger en sneller te bereiken dan je nu misschien voor mogelijk houdt. Wij adviseren niet om het adviseren maar werken naar een concreet en dus meetbaar resultaat.
Resultaat NoReJa advies

Kennis kost?

Wat kost het? Bij menig acquisitiegesprek één van de eerste vragen. Maar wat het kost is niet zo relevant, wat het oplevert des te meer. Daarom bij ons value based pricing.  

Kennis maken?

De snelste manier om te ontdekken of wij waardevol voor elkaar kunnen zijn is door contact op te nemen. De beller is sneller maar mailen kan ook. Dan nemen wij daarna contact op.

Kennis delen!

NoReJa advies is initiatiefnemer van het kennisplatform Business voor Boekhouders. Tips en adviezen voor boekhouder en administratiekantoor over het realiseren van groei.
©NoReJa advies bv - 2018