• 070 8918462

Lead generation

Goed genoeg voor iedereen is goed genoeg voor niemand!

Lead generation

En dan heb je eindelijk je product of dienst maar dan wil je ook nog klanten. Want zonder klanten wordt het niks dus die heb je sowieso nodig. En voor het dan een klant is is het eerst een lead of prospect of aspirant klant. You name it, dat verandert namelijk niks aan de zaak. Want waar vindt je eigenlijk de in potentie nieuwe klanten of vinden ze jou?

Om te vinden dan wel gevonden te worden maakt het al uit als je voor je product of dienst een duidelijke doelgroep voor ogen hebt. Want, welk probleem los jij eigenlijk op, en voor wie? Denk niet te snel "mijn dienst of product is geschikt voor iedereen dus voor mij geen doelgroep". Want goed genoeg voor iedereen is goed genoeg voor niemand. Je bent dan niet onderscheidend. 

En als je weet welk probleem je oplost en voor wie, heb je vervolgens dan ook zicht op waar je doelgroep te vinden is? Wat houdt de doelgroep zoal bezig, is men wel/niet online actief enzovoort. En als je dan de doelgroep in zicht hebt, praat je dan met ze of tegen ze? Praat jij met je doelgroep over wat je bereikt of wat je doet?

Kortom hoe creeër je bekendheid over, en urgentie voor, jouw product of dienst bij jouw ideale doelgroep?

Heb je al inzichtelijk hoe je nu aan leads komt?

  • Koop je leads.
  • Of plaats je ads in LinkedIn en/of Facebook.
  • Promoot jij je website met Adwords. 
  • Creëer je awareness middels vlogs en blogs. 
  • Of netwerk je lekker veel.
En leverde dit dan ook de leads op die je hebben wil, kwalitatief en kwantitatief?
Salesproces
Lead generation zoals je het wenst resulteert in een regelmatige instroom aan in potentie nieuwe klanten.

Interesse in jouw kansen?, dit zijn de stappen.

Stap 1 - Neem contact op

De eerste stap is contact opnemen. Dat kan per mail door onderstaand formulier in te vullen, wij zullen dan na ontvangst contact met je opnemen. Maar je kan ook zelf direct bellen. Want de beller is sneller.

Bel dan naar 070 - 8918462

Hoe dan ook, gebeld zal er altijd worden. Tijdens dit telefoongesprek zal reeds een eerste globale inventarisatie plaatsvinden van wensen en mogelijkheden. Er volgen dan twee opties.

  1. Onvoldoende raakvlakken. Het stopt hier.
  2. Voldoende raakvlakken. We gaan kennismaken.


Dus, bellen naar 070 - 8918462 of vul onderstaand je gegevens in en wij bellen terug.

 

Onze aanpak is te oormerken als no-nonsense en resultaatgericht. Verwacht geen dikke rapporten, eindeloze trainingen of workshops. Wij gaan voor de oplossing die het best past bij de gegeven situatie. En die oplossing is dikwijls eenvoudiger en sneller te bereiken dan je nu misschien voor mogelijk houdt. Wij adviseren niet om het adviseren maar werken naar een concreet en dus meetbaar resultaat.
Resultaat NoReJa advies

Kennis kost?

Wat kost het? Bij menig acquisitiegesprek één van de eerste vragen. Maar wat het kost is niet zo relevant, wat het oplevert des te meer. Daarom bij ons value based pricing.  

Kennis maken?

De snelste manier om te ontdekken of wij waardevol voor elkaar kunnen zijn is door contact op te nemen. De beller is sneller maar mailen kan ook. Dan nemen wij daarna contact op.

Kennis delen!

NoReJa advies is initiatiefnemer van het kennisplatform Business voor Boekhouders. Tips en adviezen voor boekhouder en administratiekantoor over het realiseren van groei.
©NoReJa advies bv - 2018