• 070 8918462

Business development

Wat maakt jou bijzonder?

Business development

Business development begint met het hebben van ideeën. Je ziet een business opportunity omdat je een oplossing meent te hebben voor een probleem. Intern, in de vorm van procesoptimalisatie of extern in de vorm van nieuwe diensten en/of producten, het vergroten van je doelgroep of een combinatie van beide. En je werkt dan ook een plan uit. Een businessplan, ondernemersplan, groeiplan, verkoopplan, verbeterplan of juist exitplan. Want je wil misschien ook een keer stoppen met je bedrijf.

Bij het schrijven van je plannen ontstaan soms ook twijfels en vragen en daarom behoefte aan een paar extra ogen of juist de kritische blik. Sparren met een specialist zal zaken verhelderen en het resultaat zeker versnellen. 

En nu we het toch over je business hebben, in basis begint elk plan met het beantwoorden van onderstaande vragen.

 • Wat is je visie?
  Over je vak, je klanten en je bedrijf.
 • Hoe waardevol is je propositie?
  Welk probleem los jij op voor je klant?
 • Wie is je focusgroep?
  Durf jij te kiezen voor de ideale klant?

Kortom, wat maakt jou bijzonder?

Business development

Interesse in jouw kansen?, dit zijn de stappen.

Stap 1 - Neem contact op

De eerste stap is contact opnemen. Dat kan per mail door onderstaand formulier in te vullen, wij zullen dan na ontvangst contact met je opnemen. Maar je kan ook zelf direct bellen. Want de beller is sneller.

Bel dan naar 070 - 8918462

Hoe dan ook, gebeld zal er altijd worden. Tijdens dit telefoongesprek zal reeds een eerste globale inventarisatie plaatsvinden van wensen en mogelijkheden. Er volgen dan twee opties.

 1. Onvoldoende raakvlakken. Het stopt hier.
 2. Voldoende raakvlakken. We gaan kennismaken.


Dus, bellen naar 070 - 8918462 of vul onderstaand je gegevens in en wij bellen terug.

 

Onze aanpak is te oormerken als no-nonsense en resultaatgericht. Verwacht geen dikke rapporten, eindeloze trainingen of workshops. Wij gaan voor de oplossing die het best past bij de gegeven situatie. En die oplossing is dikwijls eenvoudiger en sneller te bereiken dan je nu misschien voor mogelijk houdt. Wij adviseren niet om het adviseren maar werken naar een concreet en dus meetbaar resultaat.
Resultaat NoReJa advies

Kennis kost?

Wat kost het? Bij menig acquisitiegesprek één van de eerste vragen. Maar wat het kost is niet zo relevant, wat het oplevert des te meer. Daarom bij ons value based pricing.  

Kennis maken?

De snelste manier om te ontdekken of wij waardevol voor elkaar kunnen zijn is door contact op te nemen. De beller is sneller maar mailen kan ook. Dan nemen wij daarna contact op.

Kennis delen!

NoReJa advies is initiatiefnemer van het kennisplatform Business voor Boekhouders. Tips en adviezen voor boekhouder en administratiekantoor over het realiseren van groei.
©NoReJa advies bv - 2018