Value based fees.

Van ambitie naar realisatie, wat kost dat?

Een veel gestelde vraag, soms zelfs direct bij het 1e contact, is "wat gaat mij dat kosten?" Maar wat het kost is pas relevant als je ongewis bent over de opbrengst. Wij werken uitsluitend value based dus opbrengst is er altijd. En onze fee is dan weer een bescheiden deel van de opbrengst. Wij hebben dan ook niet over kosten maar over een investering. In jezelf, in je bedrijf of beide. En een investering dient zich binnen redelijke termijn terug te verdienen. onze value based fee maakt dit mogelijk.

Tijdens een kennismaking kunnen wij onze mogelijkheden met betrekking op business development, lead generation, sales management en lean management bespreken.

  1. Is er een persoonlijke klik?
  2. Is het probleem of is de uitdaging helder?
  3. Is onze bijdrage of aanpak helder?

Allemaal ja?, dan stemmen wij ons aanbod optimaal af op jouw of jullie behoefte.

Ons motto hierbij "Tijdelijk nodig maar werken aan zo snel mogelijk overbodig".

Business development

Wat maakt jou bijzonder?

Business development
Je hebt ondernemersplannen, groeiplannen, verkoopplannen, verbeterplannen of juist exitplannen. Sparren met een specialist zal zaken verhelderen en het resultaat versnellen.

Lead generation

Goed genoeg voor iedereen!?

Lead generation
Zonder klanten heb je niks. Maar een klant is eerst een lead. Hoe kom je aan leads? Kopen, LinkedIn, Facebook, Adwords, bloggen, vloggen, Website, Netwerken. Pffff, maar heb je nu ook leads?

Sales management

Blije klanten kopen (w)meer!

Sales management
Het sluiten van de deal. Van een offerte een opdracht maken. Of beter, geen offerte, gelijk een opdrachtbevestiging! Ideale wereld of is het wel mogelijk?

Lean management

Schaalbaar en herhaalbaar!

Lean management
Alles is een proces en te vatten in procedures, werkinstructies, vinklijsten en rapportjes. Maar is het allemaal wel zo nuttig en efficiënt?

Interesse in jouw kansen?, dit zijn de stappen.

Stap 1 - Neem contact op

De eerste stap is het opnemen van contact. Dat kan per mail door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan na ontvangst contact met je op. Maar je kan ook zelf direct bellen. Want de beller is sneller.

Bel dan naar: 070-7999 420

Hoe dan ook, gebeld zal er altijd worden. Tijdens dit telefoongesprek inventariseren wij eerst globaal wensen en mogelijkheden. Er volgen dan twee opties.

Onvoldoende raakvlakken. Het stopt hier.

Voldoende raakvlakken. We gaan kennismaken.

Dus, bellen naar 070 - 7999420 of vul onderstaand je gegevens in en wij bellen terug.

Onze aanpak is te oormerken als no-nonsense en resultaatgericht. Verwacht geen dikke rapporten, eindeloze trainingen of workshops. Wij gaan voor de oplossing die het best past bij de gegeven situatie. En die oplossing is dikwijls eenvoudiger en sneller te bereiken dan je nu misschien voor mogelijk houdt. Wij adviseren niet om het adviseren maar werken naar een concreet en dus meetbaar resultaat.
Resultaat NoReJa advies

Kennis kost?

Wij bieden u een systematiek die resultaat garandeert wanneer u deze actief implementeert. Van het resultaat vragen wij een percentage. Daarom bij ons value based pricing.  

Kennis maken?

De snelste manier om te ontdekken of wij waardevol voor elkaar kunnen zijn is door contact op te nemen. De beller is sneller maar mailen kan ook. Dan nemen wij daarna contact op.

Kennis delen!

NoReJa advies is initiatiefnemer van het kennisplatform Business voor Boekhouders. Tips en adviezen voor boekhouder en administratiekantoor over het realiseren van groei.
©NoReJa advies bv - 2018