Linkedin

NoReJa advies op sociale media

Wanneer wij klanten helpen groei te realiseren geeft NoReJa advies ook support op gebied van social media. Echter, wij menen dat sociale media alleen functioneren in combinatie met een actief sales-beleid. 

Er bestaat niet zoiets als een automation modus, waarmee met een paar drukken op de knop onbekenden gelijk klant worden. Het acquisitietraject is namelijk ook nog altijd een heel bewust proces, waarbij je jezelf de volgende vragen stelt: 

1) Op welke kanalen is mijn doelgroep actief, gaat het hier om social media? 

2) Als de doelgroep op social media actief is, om welke social media gaat het dan? Is het Facebook of LinkedIn?

3) En als we het dan toch eens zijn over het social medium, wat is dan de beste manier om de doelgroep te bereiken. 

Het snelste rendement wordt bereikt via advertisingcampagnes en we moeten ons er dan nog van bewust zijn dat dit hooguit leads oplevert en geen sales. Want voor sales is de telefoon eigenlijk altijd het krachtigste wapen.

Interesse in jouw kansen?, dit zijn de stappen.

Stap 1 - Neem contact op

De eerste stap is contact opnemen. Dat kan per mail door onderstaand formulier in te vullen, wij zullen dan na ontvangst contact met je opnemen. Maar je kan ook zelf direct bellen. Want de beller is sneller.

Bel dan naar 070 - 8918462

Hoe dan ook, gebeld zal er altijd worden. Tijdens dit telefoongesprek zal reeds een eerste globale inventarisatie plaatsvinden van wensen en mogelijkheden. Er volgen dan twee opties.

  1. Onvoldoende raakvlakken. Het stopt hier.
  2. Voldoende raakvlakken. We gaan kennismaken.


Dus, bellen naar 070 - 8918462 of vul onderstaand je gegevens in en wij bellen terug.

 

Onze aanpak is te oormerken als no-nonsense en resultaatgericht. Verwacht geen dikke rapporten, eindeloze trainingen of workshops. Wij gaan voor de oplossing die het best past bij de gegeven situatie. En die oplossing is dikwijls eenvoudiger en sneller te bereiken dan je nu misschien voor mogelijk houdt. Wij adviseren niet om het adviseren maar werken naar een concreet en dus meetbaar resultaat.
Resultaat NoReJa advies

Kennis kost?

Wat kost het? Bij menig acquisitiegesprek één van de eerste vragen. Maar wat het kost is niet zo relevant, wat het oplevert des te meer. Daarom bij ons value based pricing.  

Kennis maken?

De snelste manier om te ontdekken of wij waardevol voor elkaar kunnen zijn is door contact op te nemen. De beller is sneller maar mailen kan ook. Dan nemen wij daarna contact op.

Kennis delen!

NoReJa advies is initiatiefnemer van het kennisplatform Business voor Boekhouders. Tips en adviezen voor boekhouder en administratiekantoor over het realiseren van groei.
©NoReJa advies bv - 2018